Dërgoi një dhuratë banorit tënd të preferuar tani!


Dërgo Video

Zgjidh VIP-in tënd të preferuar

Nita
Luiz
Elvis
Qetësor
Olta
Keisi
Jori
Gerti
Krist
Kiara
Lorenc
Deamishel
Fotini
Antoneta

Zgjidh dhuratën

Verë
10 EUR
Zemër
20 EUR
Shampanjë
50 EUR
Kurorë
100 EUR
Luan
199 EUR
Tjetër
TJETËR

Emri juaj

Zgjidh metodën e pagesës

Rregullat e Big Love

Jo të gjitha mesazhet do të lexohen në shtëpinë e BBV2.
→ Dhuratat virtuale që i dërgoni banorëve tuaj të preferuar janë finale dhe nuk ofrohen rimbursime.
→ Totali i dhuratave të mbledhura për çdo banor do të konvertohet në surpriza per të.
→ Nëse në mesazhet tuaja përmenden çështje popullariteti apo informacione të tjera që mund të ndikojnë në lojën e banorëve të BBV2, atëherë mesazhet do të redaktohen ose fshihen.
→ Mesazhet që përmendin biznese do të fshihen.
→ Për probleme teknike kontaktoni [email protected]
Nita
Luiz
Elvis
Qetësor
Olta
Keisi
Jori
Gerti
Krist
Kiara
Lorenc
Deamishel
Fotini
Antoneta